Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca overvejer at forlænge med Alba

Transfermarked - 7. april 2023
Jordi Alba spiller ikke mange minutter under Xavi, men han har i den grad taget sin nye rolle til sig og har udelukkende hjulpet Alejandro Balde og de unge spillere uden at brokke sig over sin egen manglende spilletid. Men nu kan der være nyt på vej for Alba.

Jordi Alba modtager en høj løn i Barca og han er en af de spillere, som klubben ønsker skal gå ned i løn. Selv har han udtalt, at han altid har hjulpet når klubben har bedt om det, og med en kontrakt løbende til sommeren 2024 kan Alba helt lovligt hæve en høj løn i Barca i mere end et år endnu - men klubben har en plan.

Således overvejer Barca at forlænge med Alba i år således at han kan blive i klubben længere tid end ventet, men det kræver, at han går ned i løn. Alba kommer næppe til at få en masse spilletid hvis han forlænger, men han får lov til at blive i klubben og holde sin familie i byen, hvor de for længst er faldet til, men det kræver så at han går ned i løn og dermed skaber mulighed for at klubben kan forstærke truppen til sommer.

Det er en win-win situation hvis Jordi Alba går ned i løn. Alternativet er, at Alba ikke forlænger sin kontrakt men af egen fri vilje går ned i løn i det sidste år af sin kontrakt. Det vil blive diskuteret på et møde når indeværende sæson er slut. Her vil Barca sætte sig ned med Albas agent og tale om mulighederne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca overvejer at forlænge med Alba

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder