Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Gavi er vred på Barca - mødtes med Chelsea

Transfermarked - 11. april 2023




Måske er situationen mellem FC Barcelona og Gavi ikke helt så lyserød, som klubben ellers har givet udtryk for. Manu Sainz fra AS erfarer, at Gavi er vred på Barca for deres måde at håndtere hele kontraktsituationen på og ifølge selvsamme journalist har Gavis agent haft et møde med Chelsea.

Som bekendt er Gavi ikke officielt førsteholdsspiller selvom han efterhånden længe har spillet fast på førsteholdet og tilmed har en plads i Xavis startopstilling. Klubben og spilleren blev ellers enig om at forlænge kontrakten, men på grund af rod i klubbens lønudgifter var der ikke plads til at indlemme Gavi i førsteholdet og kontrakten blev derfor ikke registreret.



Barca valgte at tage sagen videre og fik medhold hvorfor La Liga var tvunget til at registrere Gavi, men det varede ikke længe før kontrakten blev revet over af La Liga og så var Gavi tilbage med nummer 30 på ryggen og på sin gamle kontrakt, som udløber til sommer. Og det vil Chelsea udnytte.

Manu Sainz rapporterer, at Chelsea mødtes med Gavis agent Ivan De La Pena for tre uger siden i Madrid og det møde skulle have været tilfredsstillende. Samtidig er der allerede planlagt endnu et møde, hvor flere detaljer skal diskuteres. Chelsea kan hente Gavi transferfrit til sommer, da hans nuværende kontrakt udløber der.

Efter at Gavi gjorde sit indtog på førsteholdet skyndte Barca sig at indlede forhandlingerne om en kontraktforlængelse, men den er altså ikke officielt kommet i hus endnu og Gavi er irriteret over, at klubben ikke har gjort mere for at prioritere hans kontraktforlængelse og det vil Chelsea derfor udnytte nu.

I Chelsea er der nok af penge og derfor lokker de også med en stor sign on-bonus i og med at klubben ikke skal betale for at hente Gavi. Tilmed kan de give en dobbelt så stor løn, som Barca kan give - også på den nye kontrakt. Økonomisk set kan Barca ikke være med, men spørgsmålet er om Barca formår at holde Gavi på deres side og til sommer registrere hans kontrakt.

I mellem tiden må det accepteres, at Gavi også har en fremtid at tænke på og han går lige nu i det uvisse. Han ved ikke om Barca til sommer får mulighed for at registrere hans nye kontrakt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Gavi er vred på Barca - mødtes med Chelsea

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder