Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca er sikre: Vil have Ilkay Gundogan

Transfermarked - 13. april 2023Barca er sikre: Vil have Ilkay Gundogan

© Getty Images


Ilkay Gundogan har længe været en interessant spiller for FC Barcelona og her i det nye år har parterne også haft adskillige samtaler. Selv er midtbanespilleren klar til at skifte til Barca og begive sig ud på et nyt eventyr og ifølge mediet Sport har Barca besluttet sig for, at de skal hente ham.

Gundogan kan skifte på en fri transfer til sommer og derfor skal Barca ikke have penge op af lommen. Ydermere r han klar til at spille på en lavere løn end den, som han får i Manchester City i dag, så der er frit løb til en transfer for Barca. Både den tekniske ledelse og trænerstaben har godkendt klubben at hente Gundogan til sommer.

Som bekendt har Barca økonomiske problemer hvilket betyder, at flere kontraktforlængelser ligger og venter på at blive registreret. Det har Gundogan også været bekymret for, men ifølge selvsamme medie har Barca allerede forsikret ham, at det ikke bliver et problem at registrere ham. Klubben er sikre på, at man til sommer nok skal få skåret en masse lønkroner af udgifterne og derved opnå mulighed for at kunne både hente og registrere spillere.

32-årige Ilkay Gundogan har spillet 293 kampe for Manchester City med 54 mål til følge. I sæsonen 2020/2021 scorede han hele 17 mål mens det i sidste sæson blev til 10 mål og fem hidtil i denne sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

47 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder