Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ansu Fati har 10 kampe til at bevise sig

Transfermarked - 14. april 2023Ansu Fati har 10 kampe til at bevise sig

© Getty Images


Ansu Fati har været et samtaleemne over længere tid blandt Barcas fans. Hans talent var ikke til at tage fejl af, da han brød ind på den store scene på Camp Nou og for alvor viste, at han var klar til at tage det næste træk. Men så løb han ind i en håndfuld skader og har haft det svært lige siden.

Selvom Xavi har givet Ansu Fati en del spilletid på det seneste, så har det i den grad været sporadisk med guldstøv fra angriberens fodboldstøvler. Han har ikke leveret varen og han er tydeligt mærket af, at han ikke har nogen selvtillid. Ansu Fatis far udtalte i et hårdt interview, at Xavi har hjulpet Ansu rigtig meget, men det står stadig slemt til med den fodbold, som han viser på banen.

Der er 10 kampe tilbage af La Liga og med et forspring på 13 point burde det ikke blive et problem for Barca at køre La Liga hjem og disse kampe kan gå hen og definere fremtiden for Ansu Fati. Flere medier hævder, at Barca gerne lytter på tilbud når transfervinduet åbner, men spørgsmålet er om angriberen i den sidste del af sæsonen kan finde et højere niveau og måske gøre sig selv urørlig.

Ansu Fati er trods alt Barcas 10'er og klubben har satset stort på ham, så han bliver næppe kastet ud uden at klubben mener, at han har fået en reel chance for at genvinde sit niveau. Ansu Fati ventes at starte inde i de kommende kampe og så er det altså op til ham at overbevise om, at han stadig har niveauet til at spille for Barca, som skal forstærke angrebet til sommer - og det kan blive med et Ansu Fati-salg, som pengekilde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

29 min. Fermin Lopez leverede flest afleveringer...
1 t. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
3 t. De Jong på krykker....
4 t. Made in La Masia....
5 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
6 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
7 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
7 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
8 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
9 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder