Annonce


Annonce

Annonce

Gundogan-agent: Ingen aftale med Barca

Transfermarked - 15. april 2023




Ilkay Gundogan er en af de spillere, som menes allerede at have indgået en aftale med FC Barcelona. Den catalanske storklub har efter sigende forsøgt at lukke aftalen hurtigt, da Gundogan kan forlade Manchester City gratis til sommer og det er noget, som Barca i disse dage værdsætter højt.

På grund af klubbens økonomi er det sparsomt med penge til at købe spillere og da Xavi gerne vil have forstærket midtbanen med en spiller, som også kan score mål, så faldt valget på Gundogan og i denne uge meldte adskillige spanske medier, at handlen allerede var på plads - men det har overrasket spillerens egen agent ifølge AS.

- Jeg blev overrasket, da jeg hørte historier om, at vi allerede skulle have indgået en aftale for flere uger siden. Vi har ikke lavet nogen aftale med nogen klub. Beslutningen for hans fremtid er endnu ikke på plads, fortæller agent og onkelt Ilhan Gundogan og følger op:

- Han har stadig mulighed for at vinde tre titler med Manchester City og tilmed som holdets anfører. Det er der, hans fokus er lige nu.

Meldingen i denne uge lød på, at Barca allerede havde sikret sig både Ilkay Gundogan og Inigo Martinez. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Gundogan-agent: Ingen aftale med Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder