Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gundogan erkender: Jeg er i forhandling

Transfermarked - 19. april 2023Gundogan erkender: Jeg er i forhandling

© Getty Images


Ilkay Gundogan har længe været rygtet til FC Barcelona denne sommer, hvor han kan forlade Manchester City på en fri transfer. Han er fan af Barca og har ifølge mange spanske medier været i forhandlinger med klubben over en længere periode. Flere medier erfarer endda, at de to parter allerede er enige om en aftale.

Senest har Ilkay Gundogan selv kommenteret på historierne, men af naturlige årsager har han ikke været ude og fortælle, hvem han forhandler med og hvad hans planer er. Lige nu er han fokuseret på Manchester Citys sæson, hvor holdet i aften kæmper om en plads i semifinalen i Champions League mens man jagter Arsenal i Premier League.

- Der er snak i det private, men det er helt normalt. Uden at give for meget væk, så er der ingen beslutning på bordet endnu. Der er stadig forhandlinger. Når jeg træffer en beslutning, så skal I nok høre om den, fortæller Gundogan ifølge BarcaBold.dk.

Det er Gundogans erfaring og kvalitet til at komme med frem i modstanderens felt, som har fået Xavi til - angiveligt - at godkende, at klubben henter ham til sommer. I første omgang skal Barca dog sikre sig, at der er luft i økonomien før de kan skrive under på noget som helst. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

48 min. Fermin Lopez leverede flest afleveringer...
1 t. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
3 t. De Jong på krykker....
4 t. Made in La Masia....
5 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
6 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
7 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
7 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
8 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
9 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder