Annonce


Annonce

Annonce

Christensen nærmer sig et comeback

Skader - 20. april 2023
Det var skidt nyt for Barca, da Andreas Christensen måtte lade sig udskifte af med en skade i en landskamp for Danmark. Herefter blev han undersøgt hjemme i Barcelona, og resultaterne var ikke gode. Han har været ude i nogle uger efterhånden, men kan endeligt øjne et comeback.

Således melder AS, at Christensen nu er på vej ind i sidste fase af sin genoptræning før vi begynder at se ham på træningsbanen sammen med sine holdkammerater. Det er godt nyt for Barca, som helt klart er stærkere med Christensen på banen samtidig med at Araujo og Koundé deles om den anden plads i centerforsvaret og højrebacken.

Dembélé, Pedri og De Jong har også været ude med skader, men i denne uge kunne de træne med holdkammeraterne og her ventes både Pedri og De Jong spilleklar til opgøret mod Atletico Madrid i weekenden. Dembélé vil også spille, men umiddelbart anbefaler lægerne, at han venter endnu en uge.

Hvornår Christensen bliver meldt klar og får spilletid vides endnu ikke. Derbyet mod Espanyol midt i maj ligner et godt bud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Christensen nærmer sig et comeback

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder