Annonce


Annonce

Annonce

UEFA dropper Negreira-sagen: For nu

Nyheder - 21. april 2023




Negreira-sagen kører stadig for fulde drøn. I starten af ugen var Joan Laporta ude på et to timers langt pressemøde og forklare alt, hvad han var kommet frem til i sagen, men det var nok nærmere to spildte timere. Ingen købte hans historie.

Fra præsidenten i Sevilla til La Liga-præsidenten blev der nærmest i kor udtalt, at man ikke blev overbevist af Joan Laportas historie. I forbindelse med sagen var Laporta midt på ugen rejst ud af Barcelona for blandt andet at mødes med UEFA's præsident Aleksander Čeferin. Her kunne UEFA-manden slå fast, at UEFA ikke straffer Barca i Negreira-sagen: For nu.

Som bekendt forlyder det, at UEFA skulle have tænkt sig at smide FC Barcelona ud af europæisk fodbold, men Aleksander Čeferin slog fast, at det ikke kommer til at ske. I stedet vil UEFA vente på, at dommeren i sagen har truffet en beslutning og skulle Barca blive dømt skyldig, så er der ingen tvivl om, at UEFA vil komme blæsende. Indtil da vil UEFA dog ikke gøre noget.

Det er - trods alt - positivt nyt, men kommer næppe som en overraskelse. Skulle UEFA gå hen og straffe Barca nu og her, så er der ingen tvivl om, at Joan Laporta vil trykke hårdt på speederen og få ført Super League ud i verden med det samme. UEFA er udmærket klar over, at Barca og Real Madrid er tovholdere på den nye turnering, som kommer til at true turneringer som Champions League, så for nu holder UEFA sig rolige i Negreira-sagen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


UEFA dropper Negreira-sagen: For nu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder