Annonce


Annonce

Annonce

Xavi vil have Messi med på USA-tour

Transfermarked - 22. april 2023




For hver dag der går bliver Messis comeback til Barca mere end realitet end blot en drøm. Alle parter arbejder ihærdigt på at argentineren kan vende hjem til Barcelona denne sommer, og Xavi har allerede givet ledelsen klar besked om sit ønske.

Til sommer skal FC Barcelona en tur til USA for at spille pre-season. Her vil Xavi have Messi med - og alle andre spillere, som klubben har planlagt at hente. Umiddelbart har Barca planer om at hente fire spillere, og da i hvert fald tre af dem kan skifte kvit og frit, så bør det ikke blive et problem at få dem sikret inden turen går til USA.

Xavis ønske er, at han har sin fulde trup til rådighed når holdet flyver til USA, så de kan få mest mulig tid sammen og blive spillet sammen på banen inden den nye sæson går i gang. Den helt store prioritet er, at Messi lander inden USA-turen og tager med.

Historien går på, at Xavi vil have Messi til at være bindeled mellem midtbane og angreb og cheftræneren glæder sig over, at muligheden for at se Messi og Lewandowski sammen i Barca kan blive en realitet inden længe. Lige nu kan Barca ikke gøre meget andet end at vente til starten af maj. Her vil La Liga nemlig melde tilbage om deres plan for sommerens transfervindue er i orden - er den det, så kan Barca tage fat i Messis bagland og begynde at få en aftale på plads. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi vil have Messi med på USA-tour

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder