Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: Barca mødtes med Alonsos agent

Transfermarked - 24. april 2023Breaking: Barca mødtes med Alonsos agent

© Getty Images


Det er kun tre måneder siden, at Marcos Alonso og FC Barcelona blev enige om at forlænge kontrakten mellem parterne til sommeren 2024, men allerede nu til sommer kan han være fortid. Det har Gerard Romero kunne breake her til aften - med et billede.

På nuværende tidspunkt er aftalen mellem parterne ikke blevet registreret. Som bekendt har Barca økonomiske problemer der gør, at flere spillere har forlænget deres aftaler uden at kontrakten er blevet registreret. Men til sommer vil disse kontrakter blive registreret - dog måske ikke Alonsos.

Således melder Romero, at Barcas sportsdirektør Mateu Alemany mødtes med Marcos Alonsos agent i dag og her blev der talt om et potentielt klubskifte til sommer. Ifølge Romero overvejer både Alonso og agenten mulighederne frem mod sommerens transfervindue.

Alonsos kontraktforlængelse med Barca løber til sommeren 2024, men hvis Barca ikke registrerer den, så kan Alonso smutte kvit og frit nu til sommer hvilket gør en transfer meget lettere for begge parter. Om det bliver tilfældet må tiden vise, men mødet stod på i dag og så bliver spørgsmålet om Barca har planer om at lade Alonso smutte til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

25 min. Fermin Lopez leverede flest afleveringer...
1 t. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
3 t. De Jong på krykker....
4 t. Made in La Masia....
5 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
6 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
7 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
7 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
8 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
9 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder