Annonce


Annonce

Annonce

Barca satser på Yamal fremfor Akhomach

Nyheder - 1. maj 2023




Lamine Yamal er det helt store samtaleemne i FC Barcelona i disse dage, da han i weekenden fik debut på klubbens førstehold i en alder af bare 15 år. Dermed er han den yngste spiller nogensinde til at spille for FC Barcelona.

Barca og Yamal har i noget tid været i forhandlinger omkring en kontraktforlængelse. Når han fylder 16 år skal han have en professionel kontrakt og i den forbindelse valgte han at skifte agent og inden længe er der en aftale på bordet. I en alder af 15 år kan han endnu ikke få en professionel kontrakt, men han må gerne underskrive den med effekt fra sin 16 års fødselsdag.

Barca har valgt at satse på Lamine Yamal fra La Masia og vælger derfor at kaste pengene efter ham. Oprindeligt var planen, at klubben ville satse på Ilias Akhomach, som netop er fyldt 19 år, men Barca ser mere potentiale i Yamal og har truffet beslutningen om, at Akhomach skal videre mens Yamal får chancen for at bryde igennem som tiden skrider frem.

I samme ombæring har Xavi planlagt, at Yamal skal med på pre-season denne sommer, hvor han kommer til at være med på førsteholdets tur til USA. Her vil man helt sikkert komme til at se meget mere til ham - hvis man ikke allerede gør det i denne sæson, da Barca har mulighed for at vinde ligaen før tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca satser på Yamal fremfor Akhomach

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder