Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: La Liga har accepteret Barcas plan!

Transfermarked - 1. maj 2023Breaking: La Liga har accepteret Barcas plan!

© Getty Images


I løbet af mandagen har der været to totalt modsigende nyheder omkring FC Barcelonas økonomiske plan, som klubben præsenterede for La Liga for halvanden uge siden. Planen tager udgangspunkt i, at Barca i god tid vil sikre sig, at La Liga bl.a. kan acceptere, at klubben henter Messi såfremt man holder sig til planen.

Avisen Sport var tidligt ude og informere om, at La Liga havde valgt at afvise planen, men nu melder Gerard Romero det stik modsatte. I denne forbindelse er der slet ingen tvivl om, at Gerard Romero har bedre fat i historien end Sport, og derfor meldte vi ingenting om sagen tidligere.Nu har Gerard Romero dog meldt ud, at La Liga har accepteret klubbens plan og det betyder ret beset, at håbet om at hente Lionel Messi hjem er blevet forstærket i sådan en grad, at klubben nu skal fuldføre planen for at hente argentineren hjem. Formår man at følge planen til punkt og prikke, så er der intet, som står i vejen for, at Lionel Messi i næste sæson trækker i Barca-trøjen.

Messis kontrakt i PSG udløber denne sommer og hvis han havde en interesse i at forlænge den, så var det sket for længe siden. Men da Barca har meldt sig på banen og bedt Messi om at afvente situationen med La Liga, så har argentineren altså sat forhandlingerne med PSG på standby og lige nu planlægger den franske klub næste sæson uden Messi.

Det er et kæmpe skridt i det, som Barca ser som den rigtige retning, at La Liga har accepteret planen. Til gengæld er det først nu, at der venter de helt store arbejdsopgaver, da planen blandt andet består i, at klubben skal sælge spillere samtidig med at nogle spillere skal acceptere at gå ned i løn. Klubben er dog fuldt ud overbevist om, at man kan udføre planen og nu er det blot at vente indtil vi rammer sommer, hvor transfervinduet åbner - og hvor Messis kontrakt med PSG rent officielt udløber. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
60 min. De Jong på krykker....
2 t. Made in La Masia....
3 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
4 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
5 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
5 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
6 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
7 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
8 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder