Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Mateu Alemany forlader Barca!

Nyheder - 2. maj 2023




FC Barcelonas sportsdirektør Mateu Alemany forlader klubben den 30. juni selvom han har en kontrakt løbende frem til sommeren 2024. Det har han informeret præsident Joan Laporta om og dermed mister Barca en stor personlighed i ledelsen.

Barca skriver, at Alemany vil begynde et nyt, professionelt projekt. Klubben skriver endvidere, at der er tale om en ny vej i sin karriere, men forsikrer, at han vil gennemføre transfervinduet denne sommer med klubben, så man ikke står på bar bund lige når der - igen - skal repareres en masse.

Alemany var nøglen til sidste års vilde transfervindue, hvor han fik kørt en masse spillere ud og fik overtalt mange spillere til at komme til klubben. Han er en vellidt person, hvor spilleragenter roser hans talegaver og metoder.

Selvom han rent officielt forlader klubben den 30. juni, så bliver han altså lidt endnu for at gennemføre transfervinduet. Barca vil inden længe melde ud om ændringerne og hvem der skal overtage posten. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Mateu Alemany forlader Barca!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder