Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Derfor valgte Alemany at sige op

Nyheder - 3. maj 2023
Der kom en bombe i Catalonien i går, da FC Barcelona efter sejren mod Osasuna pludselig kunne meddele, at klubbens stærke sportsdirektør Mateu Alemany havde sagt op. Hans kontrakt løb egentlig frem til den 30. juni 2024, men han har sagt op med virkning fra den 30. juni 2023 i stedet.

Alemany og Laporta har altid haft et godt forhold til hinanden og Laporta accepterede da også Alemanys ønske om at stoppe før tid, da præsidenten i går morges blev informeret om Alemanys valg. Nu kan adskillige spanske medier - heriblandt RAC1 og Sport - oplyse, at Alemany har fået et andet tilbud.

Således forventes det, at Alemany skifter til Aston Villa, som tilbød ham et astronomisk beløb i løn, som Barca end ikke overvejede at matche, da pengepungen slet ikke rækker til det. Samtidig var der ikke enighed om, hvad man som klub bør gøre denne sommer. Så overensstemmelse og en bedre løn betød altså at Alemany traf sit valg om at stoppe som Barcas sportsdirektør.Alemany er ikke overbevist om, at det sundt for klubben at gå all in på at hente Lionel Messi hjem. Det kræver utrolig meget at hente argentineren hjem, men han kan sagtens forstå ønsket selvom det fra hans position ikke ligefrem er nogen langsigtet løsning, da hans job er at skabe et konkurrencestærk mandskab, som sæson efter sæson kan kæmpe med om titlerne.

Aston Villa har givet Alemany fuld magt over klubbens indkøb og salg og samtidig har Alemany et godt forhold til Aston Villa-træner Unai Emery, som han nu kommer til at arbejde tæt sammen med. Barca-spillerne var heller ikke klar over Alemanys beslutning og fik det først at vide efter kampen mod Osasuna. Klubben ville naturligvis ikke ændre spillernes fokus kort før en vigtig kamp og derfor undlod de at offentliggøre beslutningen før kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Derfor valgte Alemany at sige op

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder