Annonce


Annonce

Annonce

Liste: Alemanys sidste opgaver i Barca

Transfermarked - 5. maj 2023




Tirsdag aften meldte FC Barcelona ud, at sportsdirektør Mateu Alemany stopper denne sommer. Han har været nøglen til Barcas forsøg på at skabe en konkurrencestærk trup og det er utvivlsomt et nederlag for Joan Laporta, at direktøren nu stopper. Ferran Reverter stoppede også før tid og dermed har to mand tæt på Laporta opsagt deres job.

Alemany har dog indgået en aftale med Laporta som lyder på, at selvom hans på papiret er færdig i klubben den 30. juni, så fortsætter han med at arbejde til transfervinduet smækker i. Og han har nogle store opgaver foran sig, da ledelsen længe har arbejdet på næste sæson og hvilke træk man skal tage når transfervinduet endelig åbner.



Mateu Alemanys sidste opgaver
- Sikre registreringerne af forlængelserne af Araujo, Gavi, Alonso og Roberto
- Forlænge med Dembélé, Iñaki Peña, Baldé og Lamine Yamal
- Sælge spillere og overtale spillere til at gå ned i løn
- Hente Lionel Messi, Gündogan og en defensiv midtbanespiller
- Hente en højreback

Det er opgaverne for Mateu Alemany på nuværende tidspunkt, men de kan nå at ændre sig. La Liga kan afvise, at klubben må hente Messi og så bliver man nødt til at omstille sig. Samtidig er Gündogan ikke sikret endnu og desuden er en højreback en prioritet, da Jules Koundé har informeret Xavi om, at han ikke længere ønsker at spille højreback.

Hvor mange opgaver Mateu Alemany når i mål med bliver spændende at følge. Han kommer dog til at arbejde indtil transfervinduet smækker i og så må Laporta og hans ledelse håbe på, at man får det bedste ud af det. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Liste: Alemanys sidste opgaver i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder