Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messis far slår fast: Intet er besluttet endnu

Transfermarked - 9. maj 2023Messis far slår fast: Intet er besluttet endnu

© Getty Images


I går blev et rygte skudt ned, men i dag blev det genoplevet. Således blev Lionel Messi meldt enig med Al Hilal i går, men straks herefter blev rygtet skudt ned. I dag gik den samme historie så sin gang i medierne, da det igen blev skrevet, at Messi var enig med Al Hilal.

Lynhurtigt blev det dagens store samtaleemne, men straks var Messis far ude med en officiel udmelding hvor han slog fast, at der ikke er besluttet noget endnu, der er intet aftalt og intet er skrevet under.- Der er absolut ingen aftale med nogen klub til næste år. Beslutningen vil ikke blive taget før Messi afslutter ligaen med PSG. Når sæsonen er slut, vil det være tid til at analysere og se, hvad der er, og derefter tage en beslutning, skriver Messis far på sin egen Instagram-profil og følger op:

- Der er altid rygter, og mange bruger navnet 'Lionel' for at blive kendt, men sandheden er kun én, og vi kan forsikre, at der ikke er noget med nogen. Hverken mundtligt, underskrevet eller aftalt, og det bliver der først i slutningen af ​​sæsonen.

Dermed er det altså endegyldigt, at Messi ikke har nogen aftale på plads med Al Hilal, Barca, PSG eller en helt fjerde klub. Sæsonen skal færdigspilles før Messi træffer en beslutning - og mon ikke Barca har 100% klarhed over om de kan hente ham eller ej til den tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

38 min. Fermin Lopez leverede flest afleveringer...
1 t. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
3 t. De Jong på krykker....
4 t. Made in La Masia....
5 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
6 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
7 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
7 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
8 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
9 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder