Annonce


Annonce

Annonce

Læs Sergio Busquets' afskedsbrev

Nyheder - 10. maj 2023
I dag annoncerede Sergio Busquets, at han efter denne sæson stopper i FC Barcelona. En beslutning, som ikke var let for ham, men han mener, at tiden er inde og når denne sæson fløjtes af forlader han klubben efter 18 år. I forbindelse med annonceringen af sit Barca-stop udsendte han et afskedsbrev.

Sergio Busquets taler
Hej Culers.

Tiden er inde til at annoncere, at dette bliver min sidste sæson i Barca. Det har været en uforglemmelig vej. Siden jeg var lille, da jeg kom for at se kampene eller fulgte dem på tv, har jeg altid drømt om at kunne spille med denne trøje og på dette stadion.

Men virkeligheden har overgået alle drømme.

Hvem skulle fortælle mig, da jeg kom som ung, at jeg ville kunne udleve 15 sæsoner i verdens bedste klub?

Mit livs klub, hvor jeg har været socio, spiller, kaptajn og spillet mere end 700 kampe. Det har været en ære, en drøm og en stolthed, at kunne forsvare og repræsentere denne klub i så mange år. Men alting har en begyndelse og en slutning, og selvom det ikke var en nem beslutning, tror jeg, at tiden er inde.

Jeg vil gerne takke alle de mennesker, der har gjort det muligt, at leve alt dette fra den første dag til det, der bliver den sidste.

Klubmedarbejdere, fysioterapeuter, læger, stab, kommunikationsafdelingen, ledere, præsidenter, trænere, personale, analytikere, fysiske trænere og frem for alt mine kolleger, som jeg har delt tusindvis af timer med, vittigheder, samtaler, træningspas, kampe med glæder, sorger og festligheder. Tak til alle.

Jeg vil også gerne takke medlemmerne og fans fra hele verden, som har støttet mig og givet deres kærlighed i al denne tid. Og selvfølgelig til min familie, som altid har støttet mig i gode tider og ikke så gode. At gøre denne vej til den mest specielle og ofre mange ting for at ledsage mig og se mig glad.

Mange tak for alt, og vi ses snart i de sidste kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Læs Sergio Busquets' afskedsbrev

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder