Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca tilbyder Dembélé kontrakt til 2027

Transfermarked - 12. maj 2023Barca tilbyder Dembélé kontrakt til 2027

© Getty Images


Barcelona har tilbudt Ousmane Dembélé en kontraktforlængelse indtil 30. juni 2027. Den franske spillers nuværende aftale udløber i 2024, og forhandlinger er allerede i gang for at sikre hans fortsatte tilknytning til klubben. Fremtidsudsigterne er gode, da spilleren ønsker at fortsætte hos Blaugrana, og klubben tror på, at der kan opnås enighed inden man går ind i det sidste år af kontrakten.

Dembélés agenter mødtes for lidt over en uge siden med Barca for at begynde at tale om hans fornyelse. Det var den første kontakt, hvor Barca gjorde det klart for ham, at de ønskede at forlænge hans kontrakt. Og han har allerede fået fremlagt et forslag om at forlænge sin kontrakt med yderligere tre sæsoner udover den, der stadig er gældende.

Barca betragter Dembélé som en af de sikre spillere og vil gøre alt, hvad de kan, for at beholde ham på Camp Nou i flere år. Franskmanden fornyede sidste sommer sin kontrakt, men gjorde det kun for to år. Hans forhold til Xavi er meget godt, og han føler sig glad i Barca.

Xavi har allerede gjort det klart for Dembélé, at han ønsker ham for fremtiden, og at han vil fortsætte med at spille en ledende rolle på holdet. Faktisk er franskmanden, sammen med Lewandowski, en af de to angribere, som Xavi stoler mest på og er sikre på vil fortsætte i det næste projekt. I Xavis plan for næste sæson er Dembélé en sikker starter.

Både den catalanske klub og Dembélés følge vil fortsætte med at tale i de kommende uger om det tilbud, der allerede er på bordet. Ideen fra den nuværende sportsdirektør, Mateu Alemany, er, at han vil sikre sig en aftale med Dembélé før han smutter. Som bekendt forlader Alemany Barca denne sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

51 min. De Jong på krykker....
1 t. Made in La Masia....
3 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
4 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
5 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
5 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
6 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
7 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
8 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....
9 t. I Ronald Arauojs skadesfravær tog Jules ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder