Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Første sommersalg bliver Lenglet

Transfermarked - 13. maj 2023




Barca skal opnå rekordomsætning denne sommer i form af salg, for at løse deres problemer med La Ligas regler for finansiel fair play. Målet er at spare på lønninger og sende spillere videre for at reducere udgifterne med 150 millioner euro.

Sportsafdelingen har arbejdet i flere måneder på forskellige scenarier, og den første transfer tager form med Clement Lenglet. Den venstrefodede centerback har overbevist Tottenham og kommer ikke til at være en del af Barcas fremtidige planer.

Lenglet kom til Spurs sidste sommer på lån uden en købsoption. Det var ikke en nem operation, fordi spillerens løn skulle justeres, men til sidst blev der nået en favorabel aftale for alle parter og han har siden tørnet ud for London-klubben.

Den franske forsvarsspiller, der blev anmodet af den tidligere træner Antonio Conte, har præsteret på et godt niveau i Premier League, og Tottenham er klar over, at hvis prisen justeres, kan der laves en god aftale, så længe spilleren siger ja, melder mediet Sport.

De to klubber taler allerede for at formalisere en transfer på omkring 14 millioner euro. Barca har allerede besluttet, at Lenglet ikke skal spille i klubben, så de vil være villige til at sælge ham og spare en betydelig mængde penge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Første sommersalg bliver Lenglet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder