Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Også Jordi Cruyff forlader Barca!

Nyheder - 16. maj 2023
For to uger siden kunne FC Barcelona ud af det blå meddele, at sportsdirektør Mateu Alemany forlader klubben. Han var velrespekteret og vellidt for sin hårde stykke arbejde og her til eftermiddag kan Barca så igen melde en trist nyhed ud.

Jordi Cruyff forlader FC Barcelona den 30. juni. Her udløber hans kontrakt og der har været en del snak om hvorvidt han skulle forlænge sin kontrakt eller forlade klubben nu. Havde det ikke været for Alemanys skifte, så havde Cruyff med al sandsynlighed forlænget sin kontrakt.

Hos utroværdige kilder forlød det denne weekend, at Cruyff ville have en pause fra sit job til at overveje sin situation, men det var slet ikke korrekt. Han havde truffet sin beslutning, og den meddelte han til præsident Joan Laporta i morges. Dermed stopper Cruyff i Barca når hans kontrakt udløber i slutningen af af næste måned.

Cruyff har desuden - ligesom Alemany - slået fast over for Laporta, at han bliver og hjælper til med sommerens transferaktiviteter. Derudover skriver klubben ikke yderligere om, hvad Cruyff nu skal - men mon ikke han finder sig en anden klub at arbejde for ligesom Alemany tager til Aston Villa. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Også Jordi Cruyff forlader Barca!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder