Annonce


Annonce

Annonce

Jordi Cruyff om Barca-exit: Tiden er inde

Nyheder - 17. maj 2023
I går kunne FC Barcelona meddele, at Jordi Cruyff stopper i klubben efter to sæsoner, hvor han har været lige under Mateu Alemany, som også har valgt at stoppe denne sommer. Det er to stærke personer, som Joan Laporta nu skal forsøge at erstatte.

Deco er meget tæt på at kunne kalde sig for ny sportsdirektør i FC Barcelona ifølge Fabrizio Romano, og nu skal Laporta - hvis han ønsker det - finde en erstatning for Cruyff, som i går gav præsidenten besked om sit ønske om at stoppe i klubben. Nu har Cruyff udsendt en besked.

- Efter to sæsoner i FC Barcelona føler jeg, at tiden er inde til at stoppe op og i stedet sætte gang i nye projekter fra den 30. juni. Dog ikke uden at sige tak til præsident Joan Laporta, bestyrelsen, kollegaerne i den sportslige ledelse, Xavi, trænerstaben, truppen og alle klubbens ansatte, skriver Cruyff og følger op:

- Og også et tak til alle Barca-fans, som har gjort, at jeg har nydt at være her. Barca er og vil altid være mit hjem.

I fodboldens verden er der næsten aldrig noget, som hedder god timing og det er det i den grad heller ikke i denne omgang, da transfervinduet åbner om en måned og nu går Barca til værks velvidende om, at både Alemany og Cruyff inden længe stopper. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jordi Cruyff om Barca-exit: Tiden er inde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder