Annonce


Annonce

Annonce

Barca anmoder La Liga om Messi-dokument

Transfermarked - 18. maj 2023
Efter at La Liga kom i hus kunne præsident Joan Laporta bekræfte, at klubben arbejder på at hente Lionel Messi hjem. Lige nu afventer klubben, at La Liga endegyldigt giver grønt lys for deres plan. Det grønne lys skulle komme inden for ganske få dage.

I mellem tiden har Messi bedt sit bagland om at tage det roligt, da der rent officielt ikke sker noget før Ligue 1 er færdig. Til gengæld har Barca allerede anmodet La Liga om et dokument i forbindelse med at de gerne vil hente Lionel Messi til klubben.

Dokumentet skal være en bekræftelse på, at Barca kan hente Messi med La Ligas godkendelse. Messi vil ikke gennemleve det samme som i 2021, hvor han egentlig troede, at alt var på plads, men så gik La Liga ind og afbrød handlen om at forlænge hans aftale og så måtte han ud af klubben.

Denne gang vil Barca være sikre på, at La Liga vil godkende transferen såfremt Barca når til enighed med Messi. Det er Barcas måde at give Messi en garanti på. Ifølge Barcas økonomiske direktør, så skulle La Liga i morgen fredag komme med deres svar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca anmoder La Liga om Messi-dokument

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder