Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Joshua Kimmich er blevet en seriøs mulighed

Transfermarked - 18. maj 2023Joshua Kimmich er blevet en seriøs mulighed

© Getty Images


I går kom det frem hos Mundo Deportivo, at Joshua Kimmich er utilfreds i Bayern München og vil væk fra klubben denne sommer. FC Barcelona kom hurtigt ind i billedet og i dag melder samme avis, at Kimmich rent faktisk er en reel mulighed for Barca denne sommer.

Bayern München skulle dog hurtigt have lukket ned for spekulationerne ved at gøre Kimmich urørlig, men i og med at han er utilfreds i klubben ved Barca, at spilleren på et tidspunkt går til ledelsen og anmoder om at skifte. Og her vil Barca sætte gang i eventuelle forhandlinger, melder Mundo Deportivo.

Barca holder sig på sidelinjen indtil Kimmich har fået grønt lys til at skifte. Barca vil have Kimmich til at presse Bayern således, at Barca kan forhandle en lavere pris hjem. I spanske medier forlyder det, at Barca tror på, at de kan hente ham for under 60 millioner euro, hvilket er ufatteligt mange penge i dagens Barca.

Lige nu gør Barca dog ingenting. De venter på at Kimmich og Bayern kommer til enighed om, at spilleren kan skifte og derefter vil Barca komme på banen. De skal dog forvente, at der kommer flere klubber på banen når det drejer sig om en spiller som Kimmich, men Barca har den fordel, at Kimmich har gjort det klart, at han vil til Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

49 min. De Jong på krykker....
1 t. Made in La Masia....
3 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
4 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
5 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
5 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
6 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
7 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
8 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....
9 t. I Ronald Arauojs skadesfravær tog Jules ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder