Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca følger Michel tæt

Nyheder - 19. maj 2023
I FC Barcelona tror man på, at Xavi bliver i mange år endnu. Der er slet ikke tale om et trænerskifte og med stor succes i La Liga denne sæson, er Xavi og hans stab klar til et stærkt transfervindue og derefter bygge på i næste sæson.

Men som klub skal man altid holde alle muligheder åbne, da tingene i fodboldens verden hurtigt ændrer sig. Derfor er det ingen hemmelighed, at Barca selvfølgelig følger mange spillere og trænere og én af de trænere, som klubben følger tæt, at Gironas Michel, som har gjort rigtig godt i denne sæson.

Pt. indtager Girona en yderst flot syvendeplads og kan, hvis alt flasker sig, slutte af helt oppe på femtepladsen og dermed skabe adgang til europæisk fodbold. I Girona taler man positivt om Michel og hans arbejde er ikke gået ubemærket hen. Barca følger ham tæt som en fremtidig kandidat til trænerjobbet på Camp Nou, men altså fuldstændig uden, at der er slinger i valsen hos Xavi og hans stab.

Girona slog for nogle uger siden Real Madrid med 4-2 og fik endda 1-1 på Bernabeu i det første møde. Desuden fik de 0-0 på Camp Nou og tabte kun med 1-0 på eget græs til catalanerne, så de har i hvert fald haft stor succes med at drille de store samtidig med, at de har slået mange af de omkringliggende hold i tabellen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca følger Michel tæt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder