Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca modtager ligatrofæet i morgen

La Liga - 19. maj 2023Barca modtager ligatrofæet i morgen

© Getty Images


La Liga er endelig i hænderne hos FC Barcelona igen efter et par år uden succes. Med den sikre sejr mod lillebror Espanyol kunne Barca-spillerne juble i glæde over, at ligaen var sikret og i morgen modtager spillerne trofæet hjemme på Camp Nou.

Inden opgøret vil der dog først blive afholdt et minuts stilhed for den tidligere Barca-mand Ferran Olivella og Real Sociedads tidligere præsident Iñaki Alkiza, som begge gik bort for nyligt. Herefter byder Barca Real Sociedad op til kamp, men det er først efter kampen, at jublen for alvor kan bryde løs.

Her vil kaptajn Sergio Busquets nemlig bevæge sig op i præsidentboksen for at modtage trofæet fra RFEF-præsidenten Luis Rubiales. Herefter vil Busquets bevæge sig ned på banen igen til sine holdkammerater, hvor der skal jubles og festes ligesom der bliver skudt en masse smukke billeder med trofæet.

Herefter vil både Busquets og Xavi holde en lille tale for klubbens fans. Det hele slutter af med at spillerne sammen går banen rundt med trofæet og viser det frem til tilhængerne. Det bliver altså meget mere end bare en ligakamp i morgen - og der er god grund til at feste for fuld skrue. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

36 min. Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
3 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
5 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
7 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
8 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
9 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
10 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
11 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
12 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...
12 t. Karim Benzema: "Min favorit modstander? ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder