Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Zubimendi er ekstraordinær

La Liga - 20. maj 2023




Xavi Hernández kunne ikke undgå spørgsmålet fredag. Barcas modstander lørdag på Spotify Camp Nou er Real Sociedad, og Martin Zubimendi spiller på midtbanen for Imanol Alguacils hold. Barca-træneren har aldrig skjult, at han elsker ham som spiller og at han er en af hans ønsker til sportsledelsen for at erstatte den afgående Sergio Busquets.

Barca-træneren har rost midtbanespilleren fra La Real og gjort det meget klart, at han ser ham som værende en ekstraordinær spiller.

- Zubimendi er en enestående defensiv midtbanespiller. Han behersker spillet og dominerer med og uden bolden. Han vinder dueller og er en ekstraordinær spiller på den position. Han forstår stilen, vi kan lide i Barca, sagde Xavi i går.

Problemet med han Zubimendis transfer er prisen. Han har en frikøbsklausul på 60 millioner euro, og klubben fra San Sebastian har allerede flere gange udtalt, at de ikke har til hensigt at sænke prisen. Desuden er Zubimendi også populær i Premier League. Xavi fortsætter dog med at insistere over for ledelsen, at de skal forsøge til det sidste med at hente ham, og det er af denne grund, at Barca ikke udelukker at tilbyde spillere som bytte for at forsøge at få Real Sociedad til at åbne op for en mulig forhandling.

Xavi insisterede på, at signeringen af en defensiv midtbanespiller er "en prioritet" med Busquets' afgang.

- Indtil nu vidste vi ikke, om Busquets ville fortsætte. Prioriteten for næste sæson er købet af en defensiv midtbanespiller, forklarede cheftræneren videre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Zubimendi er ekstraordinær

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder