Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Arsenal går også ind i kampen om Gundogan

Transfermarked - 22. maj 2023
Ilkay Gündogans fremtid er stadig usikker. Midtbanespilleren, kaptajnen og nuværende Premier League-mester for Manchester City, ser ud til at forlade klubben som en fri spiller den 30. juni. Og Arsenal er klar til at gøre alt for at sikre hans underskrift. Arsenal-chefen Mikel Arteta presser hårdt på for aftalen.

Ifølge den seneste rapport fra The Athletic er Gunners meget interesserede i spilleren, og deres manager står bag jagten på hans underskrift. De to arbejdede sammen i Artetas tidligere periode på Etihad som assistent for Pep Guardiola. Træneren ser ham som den perfekte erstatning for Granit Xhaka, der står med det ene ben ude af klubben.

Hvis det bekræftes, vil Gündogan være den tredje spiller, der forlader City til fordel for Arsenal efter Zinchenko og Gabriel Jesus. Arteta, der ville være begejstret for transfer, har offentligt erkendt, at de skal slå deres sportslige strategi fast i det kommende transfervindue for at forberede sig på deres tilbagevenden til Champions League.

Den tyske midtbanespiller, der løftede Premier League-trofæet med Manchester City i går, kom ikke ind på sin fremtid under sin udtalelse ovenpå triumfen.

- Det har været en sæson, jeg aldrig vil glemme. Der er to finaler tilbage og vi ser frem til det. Mine arme er klar til at løfte to flere titler, fortalte han uden at komme ind på sin fremtid.

På Camp Nou ser de stadig meget positivt på underskrivelsen af Gündogan. Barca har fremlagt et tilbud til ham på to sæsoner med mulighed for en tredje sæson og regner stadig med, at han holder sig til sine ord - han har mundligt accepteret at skifte til Barca. Gündogan gav grønt lys efter at have talt med Xavi og klubben, men der er endnu ikke blevet underskrevet noget.

Imens giver Manchester City ikke op. Det første tilbud om en etårig forlængelse blev afvist, men med et andet tilbud på to år og en lignende løn er der nu tvivl. Gündogan kommer næppe til at træffe sin beslutning og offentliggøre den inden Champions League-finalen den 10. juni. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Arsenal går også ind i kampen om Gundogan

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder