Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca gør fremskridt i Cancelo-skifte

Transfermarked - 24. maj 2023Medie: Barca gør fremskridt i Cancelo-skifte

© Getty Images


Selvom FC Barcelonas prioritet denne sommer er at hente en defensiv midtbanespiller, så er det også en prioritet at hente en ny højreback ind. Jules Koundé har været den faste højreback i denne sæson mens Araujo har taget over når Vinicius var modstanderen.

Men fra næste sæson vil Xavi have en fuldblods højreback og rykke Jules Koundé ind i midterforsvaret sammen med Araujo og nu melder avisen Sport, at Barca gør fremskridt i Cancelo-transferen. Det er ikke tæt på endnu, men interessen fra begge parter er til stede og det kunne ligne en transfersaga, som kommer til at løbe hele sommeren.

Pep Guardiola vil ikke have Joao Cancelo tilbage til Manchester City. Lige nu er højrebacken udlejet til Bayern München, som kan købe ham fri for 70 millioner euro denne sommer jf. deres kontrakt, men det gør tyskerne næppe. Derfor skal Manchester City vurdere, hvad der skal ske med Cancelo.

City vil sælge ham, men spørgsmålet er hvem han er villig til at skifte til og hvem der har omkring 50-60 millioner euro til at købe ham. De penge har Barca ikke til en højreback og derfor er Barca bud, at de lejer ham i næste sæson med købsoption sommeren efter.

Cancelos agent, Jorge Mendes, har allerede søsat den potentielle transfer og give Manchester City besked om Barcas interesse. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu David Villa: "Du har haft en stor karrie...
1 t. Jordi Alba: "Jeg kommer til at savne Xav...
3 t. Joan Laporta: "Alba har været så venlig,...
5 t. Joan Laporta: "Tak, Alba. Din afgang har...
7 t. Julian Araujo og Jordi Alba....
8 t. Ved Jordi Albas afskedsceremoni gik Demb...
9 t. Barca har ikke Ansu Fati med i planerne ...
10 t. Spilleragenten Pini Zahavi har tilbudt G...
11 t. Sæsonens La Liga-hold ifølge The Athleti...
12 t. Villarreal er ikke interesseret i at for...

Ugens mest læste

Seneste nyheder