Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca sætter stykker af Camp Nou til salg

Nyheder - 27. maj 2023Barca sætter stykker af Camp Nou til salg

© Getty Images


Under den pressekonference, hvor de nye sæsonbilletpriser blev forklaret for næste sæsons hjemmekampe på Lluís Companys, blev Elena Fort spurgt, om de forestillede sig, at klubmedlemmerne kunne tage deres sæde med hjem som en souvenir.

Elena Fort forklarede, at det ikke var muligt, men tilføjede, at alle medlemmer ville have muligheden for at tage en souvenir med hjem fra Spotify Camp Nou. Til gengæld forklarede hun, at medlemmerne vil kunne erhverve en del af stadionets historie til deres hjem. Klubben vil nemlig sætte en masse genstande fra Camp Nou til salg således man kan have et lille stykke historie stående hjemme på reolen.

Sæderne, græsset og andre elementer, der udgør det nuværende Spotify Camp Nou, er nogle af de stykker, der vil være tilgængelige til køb. Det bliver en proces, hvor medlemmer vil have førsteret frem for andre interesserede fans. De vil derfor kunne nyde adgang til et forsalg af forskellige genstande fra det nuværende Camp Nou.

Elena Fort bekræftede desuden, at samtlige billetter til næste sæsons hjemmekampe, som altså ikke spilles på Camp Nou, bliver sat ned med 50%. Dermed bliver det billigere at følge Barca i næste sæson og selvom det ikke er på Camp Nou, så er det historisk, at Barca skal spille sine hjemmekampe på et andet stadion end Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

49 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder