Annonce


Annonce

Annonce

Barca halverer billetpriserne næste sæson

Nyheder - 27. maj 2023
I næste sæson skal man ikke længere ind på Camp Nou for at se fodbold. I stedet skal man søge hen mod Lluís Companys Olympic Stadium, hvor Barca vil spille sine hjemmekampe mens Camp Nou bliver moderniseret. I den forbindelse afholdt Elena Fort pressemøde for nyligt.

Her kunne hun bekræfte, at billetpriserne til næste sæson halveres. Desuden bliver 27.385 sæder til gengælig for klubbens sæsonkortholder ud af de i alt 49.472 sæder. Det er altså stort set 50% af kapaciteten, som Barca skærer ned på i forhold til Camp Nou. Det kan helt sikkert mærkes når spillerne er på banen, men det er nødvendigt mens Camp Nou skal moderniseres.

Det skal desuden huskes på, at Barca for flere uger siden meldte priserne ud på næste sæsons billetter, men her i maj er det altså blevet bekræftet, at man ændrer priserne og skærer 50% af. Den billigste billet kommer til at koste 1.300,- kr, men så får man også plads bag det ene mål med begrænset udsigt. Den dyreste plads går fra 13.000,- kr. til 6.500,- kr.

FC Barcelona spiller sidste hjemmekamp på Camp Nou i morgen mod Mallorca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca halverer billetpriserne næste sæson

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder