Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Romero: La Liga har bekræftet for Messis far

Transfermarked - 1. juni 2023Romero: La Liga har bekræftet for Messis far

© Getty Images


Lionel Messi-sagaen kører stadig for fulde drøn og i aftes kom der nyt i sagen, da Gerard Romero havde fundet vej til Camp Nou i forbindelse med Sergio Busquets afsked med klubben. Og naturligvis kunne han ikke holde sig fra at sætte gang i et livestream og tale om Messi.

Ifølge Romero havde Lionel Messis far ringet til La Liga for to dage siden for at høre hvordan det står til med Barcas plan og hvad muligheden er for at Barca kan sende argentineren et officielt tilbd. Det gjorde han fordi, at han vil have sønnikes fremtid afgjort så hurtigt som muligt.

I går mødte Romero så Xavi på Camp Nou og her spurgte Romero på åben skærm, om han måtte annoncere noget, og det sagde Xavi at han gerne måtte. Der var tale om en hyggelig samtale og altså ikke noget, som er bekræftet fra klubbens side.

Romero vendte sig herefter om og sagde til kameraet, at La Liga har ringet tilbage til Messis far og bekræftet for ham, at Barcas plan bliver godkendt og at der er mulighed for, at klubben kan hente Messi.

Det er rigtig store nyheder, da Messi ikke har tænkt sig at vente meget længere for at få klargjort sin fremtid. I mellem tiden har han historiens største tilbud fra Saudi Arabien mens også Inter Miami trækker i ham.

Romero fortalte endvidere, at Barcas plan på mandag ventes at blive godkendt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

11 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
2 t. Made in La Masia....
3 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
4 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
5 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
5 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
6 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
7 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
8 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder