Annonce


Annonce

Annonce

Fem La Liga-hold er klar til Champions League

Champions League - 1. juni 2023
Der kom gode nyheder til La Liga i går, da der var Europa League-finale på Puskas Arena mellem AS Roma og Sevilla. Der var tale om en rigtig god fodboldkamp, hvor italienerne kom i front i første halvleg, men ikke kunne holde den hele vejen.

I anden halvleg kunne Ivan Rakitic og de andalusiske holdkammerater udligne igennem et selvmål og så gik finalen i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, hvor Sevill trak det længste strå og dermed vandt turneringen foran José Mourinho og hans Roma-hold.

Det betyder, at Sevilla kvalificerer sig direkte til Champions League selvom de sluttede på 11.-pladsen i La Liga. Dermed har La Liga altså fem hold klar til næste sæsons Champions League og samtidig kan La Liga-præsidenten Javier Tebas og hans team glæde sig over den europæiske triumf.

FC Barcelona, Atletico Madrid, Real Madrid og Real Sociedad har kvalificeret sig til Champions League direkte igennem de fire topplaceringer i La Liga. Real Sociedad slutter på fjerdepladsen uanset omstændighederne i sidste spillerunde mens Real Madrid og Atletico Madrid kan nå at bytte plads mellem anden- og tredjepladsen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fem La Liga-hold er klar til Champions League

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder