Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fem La Liga-hold er klar til Champions League

Champions League - 1. juni 2023Fem La Liga-hold er klar til Champions League

© Getty Images


Der kom gode nyheder til La Liga i går, da der var Europa League-finale på Puskas Arena mellem AS Roma og Sevilla. Der var tale om en rigtig god fodboldkamp, hvor italienerne kom i front i første halvleg, men ikke kunne holde den hele vejen.

I anden halvleg kunne Ivan Rakitic og de andalusiske holdkammerater udligne igennem et selvmål og så gik finalen i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, hvor Sevill trak det længste strå og dermed vandt turneringen foran José Mourinho og hans Roma-hold.

Det betyder, at Sevilla kvalificerer sig direkte til Champions League selvom de sluttede på 11.-pladsen i La Liga. Dermed har La Liga altså fem hold klar til næste sæsons Champions League og samtidig kan La Liga-præsidenten Javier Tebas og hans team glæde sig over den europæiske triumf.

FC Barcelona, Atletico Madrid, Real Madrid og Real Sociedad har kvalificeret sig til Champions League direkte igennem de fire topplaceringer i La Liga. Real Sociedad slutter på fjerdepladsen uanset omstændighederne i sidste spillerunde mens Real Madrid og Atletico Madrid kan nå at bytte plads mellem anden- og tredjepladsen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

42 min. Fermin Lopez leverede flest afleveringer...
1 t. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
3 t. De Jong på krykker....
4 t. Made in La Masia....
5 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
6 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
7 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
7 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
8 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
9 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder