Annonce


Annonce

Annonce

Laporta: Kvinderne skal have et større stadion

Nyheder - 4. juni 2023
Joan Laporta kunne i går glæde sig over, at FC Barcelonas kvindehold vandt Champions League efter et vildt comeback. Nede 0-2 til Wolfsburg i pausen af finalen gik de på banen til anden halvleg og endte med at vinde 3-2. Efterfølgende kunne Laporta ikke holde glæden tilbage.

I FC Barcelona arbejder man benhårdt på at gøre kvindefodbold endnu større og det har klubben gjort i mange år. Derfor er Barca blandt den absolutte top i kvindefodbold hvilket kulminerede med Champions League-trofæet i går. Efterfølgende erkendte Laporta, at de har brug for et større stadion.

- Vi skal finde et større stadion til Barca Femeni. Der, hvor de spiller nu, er ikke stort nok - de har for mange fans. Måske kan vi låne et andet stadion. De fortjener det og vi arbejder på det, forklarede han efter triumfen.

- Det bedste er at kigge efter løsninger forud for næste sæson. Vi bliver nødt til det for at gennemleve endnu en smuk sæson. Kampen mod Wolfsburg? Det vigtigste er ikke hvordan man starter kampen, men hvordan den slutter. Spillerne havde troen med sig til det sidste.

- I pausen var der en meget motiverende snak og i anden halvleg viste de deres kvaliteter og det var en historisk triumf efter et velfortjent comeback.

FC Barcelona var bagud 0-2 da anden halvleg gik i gang, men bare fem minutter inde i anden halvleg stod der 2-2 før Barca-kvinderne med 20 minutter igen scorede det afgørende og sidste mål til 3-2. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta: Kvinderne skal have et større stadion

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder