Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Truppen mod Vissel Kobe

Nyheder - 5. juni 2023
Efter at have afsluttet La Liga med et nederlag til Celta Vigo fløj Barca-spillerne direkte videre til Tokyo. Der venter en venskabskamp mod Andrés Iniestas Vissel Kobe i morgen og derfor havde Xavi på forhånd udtaget sin trup til opgøret - men listen blev først frigivet sent i aftes.

Her har Xavi valgt adskillige unge spillere, som alle bliver ledet af Rafa Yuste og ikke Joan Laporta, som i få dage har trukket stikket for at lade op til transfervinduet - må det formodes. Unai, Guiu, Prim, Dani, Julian Araujo og Hector Font rejser med til Japan.

FC Barcelonas trup mod Vissel Kobe
Ter Stegen, Dembélé, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Alonso., Kessie, Roberto, De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas, Unai, Marc Guiu, Pau Prim, Dani R, Julian Araujo og Héctor Fort.

Der har været skrevet om, at Iniesta vil spille én halvleg for hvert hold når de to hold mødes, men det er altså endnu ikke blevet bekræftet. Det kunne dog være smukt at se Iniesta i en Barca-trøjen endnu engang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Truppen mod Vissel Kobe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder