Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen missede en unik chance

La Liga - 5. juni 2023Ter Stegen missede en unik chance

© Getty Images


Marc-André ter Stegen og hans forsvar har været flyvende i denne sæson i La Liga. Godt nok har holdet lukket en håndfuld mål ind til sidst i ligaen, hvor det hele har været tæt på og afgjort, men ikke desto mindre har han endegyldigt vundet Zamora-trofæet, men missede til gengæld en unik chance.

Ter Stegen insisterede på, at han ville spille mod Celta Vigo, da der var to rekorder på højkant. Da Veiga efter 42 minutter sparkede bolden i mål forsvandt begge rekorder desværre for den tyske keeper, som havde håbet på endnu et clean sheet i en fremragende sæson.

Han jagtede rekorden for flest clean sheets nogensinde i Europas top 5 ligaer. Efter sejren (3-0) mod Mallorca gik Ter Stegen op på siden af Deportivo la Corunas Paco Liaño med 26 clean sheets og da Barca stadig manglede at spille mod Celta Vigo ville Ter Stegen spille for at holde buret rent og gå alene på toppen med 27 clean sheets. Den rekord missede han altså og han slutter på 26 hvilket er det samme som Paco Liaño.

Den anden rekord, som han også missede ved at lukke mål ind er mål scoret imod i gennemsnittet. Her havde Ter Stegen på forhånd et snit: 0.472 mål lukket ind pr. kamp. Både Liaño og Oblak har tidligere haft et snit på 0.473 mål lukket ind pr. kamp. Altså sad Ter Stegen på rekorden inden opgøret, men jagtede altså endnu et clean sheet. Veigas mål ødelagde således begge rekorder.

Til gengæld må det ikke tage noget af glæden fra den tyske keeper, som vandt Zamora-trofæet for flest clean sheets. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

8 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
2 t. Made in La Masia....
3 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
4 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
5 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
5 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
6 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
7 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
8 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder