Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Messi har valgt Inter Miami

Transfermarked - 7. juni 2023Medie: Messi har valgt Inter Miami

© Getty Images


Rygterne om Lionel Messi har taget til i disse dage og mens FC Barcelona fik deres økonomiske plan godkendt af La Liga, så manglede der stadig ét afgørende træk: At klubben kunne garantere, at de kan registrere Messi. Den garanti har Barca ikke kunne finde frem.

Situationen er den, at La Liga har godkendt planen, men det kræver et udførligt arbejde, at kunne nå så langt, at man kan hente Messi. Den tid har han ikke, da han har gjort det klart, at han vil have styr på sin fremtid meget hurtigt. Klubben har arbejdet benhårdt, men det kræver spillersalg før end at man kan hente Messi hjem.

I og med at Barca ikke har kunne garantere Messis registrering, så har argentineren ifølge Sport og Mundo Deportivo besluttet sig for at tage imod et tilbud fra Inter Miami. Dermed har han også afvist en monsterløn i form af 7,5 millioner kroner fra Al Hilal i Saudi Arabien.

Selvom intet er officielt endnu, så tyder alt på, at Barca ikke har midlerne til at hente Messi hjem på en fri transfer - og det passer meget godt med det, som Piqué udtalte i går: "Vi (Busquets, Alba og Piqué) forlod klubben, men det samme problem florerer stadig. Vi fik at vide, at vi var problemet med vores lønninger, men de kan ikke engang registrere nogen. Hvem skal ellers forlade klubben?". Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

28 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder