Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi til Gündogan: Barca er det største hold

Transfermarked - 9. juni 2023Xavi til Gündogan: Barca er det største hold

© Getty Images


İlkay Gündogan er på vej til FC Barcelona hvis man skal tro de spanske aviser. Der meldes om en mundlig aftale mellem spilleren og klubben, men annonceringen finder ikke sted før Champions League-finalen, som spilles i morgen.

Her får Gündogan med al sandsynlighed en stor rolle, da han som kaptajn har været en af de bærende kræfter i denne sæson. Men fra næste sæson lader det til, at han trækker i Barca-trøjen selvom han har fået en lukrativt tilbud fra Saudi Arabien, som så mange andre spillere efterhånden.

Xavi har flere gange talt i telefon med Gündogan for at forklare ham om projektet i Barca og hvordan han skal passe ind i spillet. Desuden skulle Xavi ifølge Sport have fortalt Gündogan, at Barca er anderledes og større end Dortmund og Manchester City.

- Du har spillet for store hold som Dortmund og Manchester City og du er blevet trænet af Pep Guardiola, men når du kommer til Barca så ser du, at det ikke er som noget andet du tidligere har oplevet. Barca er anderledes, det største hold i verden, skulle Xavi have fortalt Gündogan.

Som historien er nu, så vil Barca annoncere transferen i løbet af en uges tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

52 min. Fermin Lopez leverede flest afleveringer...
1 t. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
3 t. De Jong på krykker....
4 t. Made in La Masia....
5 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
6 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
7 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
7 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
8 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
9 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder