Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real Madrid klandrer dommere for at hjælpe Barca

La Liga - 4. september 2023Real Madrid klandrer dommere for at hjælpe Barca

© Getty Images


FC Barcelona har endnu til gode at spille en god kamp i denne sæson. Sæsonstarten har budt på tre sejre og én uafgjort, men det har bestemt ikke været med overbevisende spil. I de seneste to kampe mod Villarreal og Osasuna var det tæt på at fejle.

Nu melder avisen AS, at man i Real Madrid holder tæt øje med dommerne i Barcas kampe, da madrilenerne mener, at Barca i sæsonens indledning har fået hjælp af dommerne. Real Madrid mener ikke, at Villarreals mål af Alexander Sørloth skulle være annulleret ligesom de heller ikke mener, at Koundés mål mod Osasuna skulle tælle, da der var frispark.Ydermere mener Real Madrid ikke at der var nok kontakt til at Robert Lewandowski i aftes skulle have et straffespark mod Osasuna. Derfor har Real Madrid nu valgt at holde godt øje med Barcas kampe og dommernes beslutninger, da Barca ifølge dem ikke skulle have vundet de seneste to kampe mod Osasuna og Villarreal.

Diario AS, som har hovedkontor i Madrid, har da også for vane at skrive godt om Real Madrid og skidt om Barca og som et skud tilbage har lokale catalanske aviser lynhurtigt fundet situationer frem i denne sæson, hvor Real Madrid fejlagtigt fik godkendt mål efter både offside og hånd på bolden - og desuden sluppet for i hvert fald ét rødt kort.

Det er en ny sæson, men krigen fortsætter og presset på dommerne er bestemt ikke blevet mindre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

50 min. Fermin Lopez leverede flest afleveringer...
1 t. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
3 t. De Jong på krykker....
4 t. Made in La Masia....
5 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
6 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
7 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
7 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
8 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
9 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder