Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tandløse Tyskland tabte 1-4 til Japan

Landskampe - 9. september 2023Tandløse Tyskland tabte 1-4 til Japan

© Getty Images


Hjemme i Tyskland på Volkswagen Arena tog Ter Stegen, Gündogan og resten af det tyske landshold ledet af Hansi Flick imod Japan og det skulle tyskerne næppe komme godt fra. Kampen igennem var de tandløse og havde ikke meget at komme med.

Ter Stegen og Gündogan spillede hele kampen og allerede efter 10 minutters tid måtte Ter Stegen pille bolden ud af eget net, da Ito modtog et fladt indlæg og sparkede bolden i kassen. Sane udlignede 10 minutter senere, men det var nærmest også dét, som tyskerne havde at komme med.Allerede efter 22 minutter tog japanerne igen føringen, da Ueda sparkede endnu et fladt indlæg i kassen. Tyskerne var dominerende på bolden, men det lignede i perioder det offensive spil som man kender det fra disse Barca-dage, hvor der ikke kommer nok fra offensiven. Der var virkelig ikke meget at skyde med og hvis ikke det var for Ter Stegen, så kunne japanerne let have scoret i hvert fald syv mål.

Da uret rundede de 90 minutter trumfede japanerne igennem, da Take og Asano var helt alene med Ter Stegen. Førstnævnte skulle ikke andet end at spille et par meter til venstre og så kunne Asano trille bolden i mål. 1-3, men det var ikke nok. To minutter senere steg Tanaka til vejrs på atter et indlæg og så pandede han bolden i mål til 1-4.

For tyskerne var der heldigvis tale om en venskabelig kamp, og det skal de også ud i igen på tirsdag, hvor det er Frankrig som venter.

Ter Stegen leverede syv redninger mod Japan - og flere af dem var i den store kategori. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
2 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder