Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca vil forlænge Yamals kontrakt til 2030

Nyheder - 10. september 2023Avis: Barca vil forlænge Yamals kontrakt til 2030

© Getty Images


FC Barcelona og Lamine Yamal er allerede enig om en kontraktforlængelse. Både Yamal og Baldé har allerede accepteret klubbens udspil efter forhandlingerne og de begge ventes underskrevet efter landsholdspausen. Men for Yamal har klubben en stor plan.

Året i dag er 2023, men FC Barcelona vil binde Yamal til 2030, melder avisen Sport. Lige nu og her er det umuligt, da Yamals alder (16 år) gør, at klubben kun kan forlænge med ham i tre år. Det betyder, at den kontrakt, som han inden længe underskriver, løber til 2026. Til gengæld vil Barca sikre sig en forhåndsaftale der gør, at han straks som han bliver 18 år kan forlænge til 2030.

Reglerne gør at Barca ikke må forlænge med Yamal i mere end tre sæsoner og det er ærgrer klubben sig over, da de vil gøre alt for at sikre, at en anden klub ikke kommer ind og forsøger at overtale ham til et skifte. Lige nu og her er det dog ikke nogen bekymring, da Barca tilbyder Yamal alt det, som han ønsker og har brug for. Men som set før kan man aldrig være sikker i fodboldens verden.

Når Yamal fylder 18 år er Barcas plan så at forlænge hans kontrakt til 2030. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

52 min. De Jong på krykker....
1 t. Made in La Masia....
3 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
4 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
5 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
5 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
6 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
7 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
8 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....
9 t. I Ronald Arauojs skadesfravær tog Jules ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder