Annonce


Annonce

Annonce

Champions League: Nu roterer Xavi

Champions League - 11. september 2023
Når spillerne vender retur til Barcelona i løbet af de kommende dage skal de straks smide landsholdstankerne væk og rette fokus mod den kommende ligakamp på hjemmebane mod Real Betis, som altid er en svær modstander. Men Xavi har allerede fokus på Champions League.

Som bekendt har Barca på ingen måde været dominerende i Europa i de seneste mange år, men Xavi har tænkt sig at give det et seriøst forsøg i denne sæson. Således melder Mundo Deportivo, at træneren fra og med nu vil rotere således at han holder sine spillere friske.Allerede til lørdagens kamp mod Real Betis kan man forvente at se ændringer i startopstillingen, da de faste startere har været ude og spille landskampe. Iñigo Martinez og Sergi Roberto kan ventes at starte i forsvaret sammen med Marcos Alonso mens Ferran Torres, som godt nok er blevet efterudtaget for Spanien, også starter inde.

Det kan betyde, at Robert Lewandowski får sig et hvil efter en skuffende omgang med det polske landshold. Barca møder Royal Antwerp på hjemmebane i den første Champions League-kamp og her gælder det om at komme godt fra land. Startopstillingen mod Real Betis vil give en klar indikation af Xavis planer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Champions League: Nu roterer Xavi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder