Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca forventer sorte tal på bundlinjen

Nyheder - 14. september 2023Avis: Barca forventer sorte tal på bundlinjen

© Getty Images


For første gang siden Joan Laporta overtog styringen i FC Barcelona forventer klubben nu sorte tal på bundlinjen. Det rapporterer Mundo Deportivo. Der er ikke tale om et stort overskud, men så længe der er overskud, så er det hele på vej i den rigtige retning.

Ingen er i tvivl om, at FC Barcelona har haft enorme økonomiske problemer efter Josep Bartomeus mange beslutninger, som blev blandet sammen med Covid-19 nedlukningen. Det har Laporta forsøgt at rette op på lige siden og når skattefar har fået sine penge forventer Barca, at de har 11 millioner euro i overskud for denne sæson.

Det er positivt og et skridt i den rigtige retning, da klubben arbejder benhårdt på at opnå en normal økonomisk situation igen. Det har været grunden til, at man ikke har kunne købe dyre spillere eller kaste om sig med lønkroner som mange andre steder. Til gengæld har klubben alligevel formået at hente en håndfuld spillere, som udelukkende er kommet til fordi, at de har drømt om at spille i Barca.

Ifølge RAC1 har Barca bekræftet, at hvis de kan holde tungen lige i munden og komme ud af sæsonen 2023/2024 i økonomisk balance, så vil de til næste sommer returnere til en normal situation. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

59 min. De Jong på krykker....
1 t. Made in La Masia....
3 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
4 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
5 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
5 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
6 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
7 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
8 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....
9 t. I Ronald Arauojs skadesfravær tog Jules ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder