Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Antwerp-brøler inden Barca-kamp

Champions League - 15. september 2023Antwerp-brøler inden Barca-kamp

© Getty Images


FC Barcelona er havnet i gruppe med Royal Antwerp, Shakhtar Donetsk og FC Porto i Champions League og allerede i næste uge skal Barca møde førstnævnte, som har begået en stor brøler. Der er tale om en menneskelig fejl, som ikke kan rettes op.

I starten af september kunne FC Barcelona præsentere deres liste over de spillere, som er blevet registreret til at spille med i Champions League. Skulle klubben have glemt at registrere en spiller, så er løbet kørt i hele gruppespillet og det ville næppe glæde den manglende spiller.Netop det er sket hos FC Barcelonas første gruppemodstander Royal Antwerp, der på mystisk vis har glemt at registrere backen Sam Vines og i stedet har registreret Björn Engels, der ikke har spillet for klubben siden 2021/2022.

Den tidligere FC Barcelona-midt, Mark van Bommel, er i dag træner hos netop Antwerp og han bekræfter, at der er begået en fejl.

- Vines skulle være en del af listen. Vi gjorde det ikke godt nok og vi begik en fejl. Den kan ikke rettes, fortæller Van Bommel. Vines, som har været i Antwerp siden 2021, har spillet 56 kampe for klubben og har endda ni landskampe for USA på CV'et. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

45 min. De Jong på krykker....
1 t. Made in La Masia....
3 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
4 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
5 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
5 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
6 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
7 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
8 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....
9 t. I Ronald Arauojs skadesfravær tog Jules ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder