Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Van Bommel: Vi skal holde på bolden mod Barca

Champions League - 18. september 2023Van Bommel: Vi skal holde på bolden mod Barca

© Getty Images


Champions League-bolden ruller igen i Barcelona i denne uge. I morgen aften er det Royal Antwerp som er modstanderen og de har netop set Barca slagte Real Betis med 5-0 efter en af de bedste kampe under Xavi. Det skræmmer dog ikke Antwerp-træner og tidligere Barca-spiller Marc van Bommel.

Barca er havnet i gruppe med Antwerp, Shakhtar Donetsk og FC Porto og har derfor - på papiret - de bedste muligheder for endelig at komme lidt længere frem i turneringen end tidligere år. Det hele starter i morgen, men Xavis tropper skal ikke forvente at se meget til bolden hvis man spørger Van Bommel.- Barca har et af de bedste angreb i Champions League og deres hold er fantastisk. Vi skal helt sikkert fokusere på det defensive, men vi har en klar plan om at holde på bolden mod Barca.

- Vi kommer til at spille som vi kender det. Vi vil give alt, hvad vi kan, men det er vores første kamp i Champions League og selvfølgelig bliver det kompliceret. Barcas 5-0'er mod Betis skræmmer os ikke. Og det var ikke kun mod Betis - i sidste sæson viste Barca også hvad de vil under Xavi. De vil frem.

Kampen mod Antwerp spilles klokken 21 tirsdag aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

36 min. Fermin Lopez leverede flest afleveringer...
1 t. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
3 t. De Jong på krykker....
4 t. Made in La Masia....
5 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
6 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
7 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
7 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
8 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
9 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder