Annonce


Annonce

Annonce

La Liga-præsident: Alle ved, at jeg er Real Madrid-fan

La Liga - 21. september 2023
Det er ingen hemmelighed, at La Ligas præsident Javier Tebas er Real Madrid-fan. I dag har han dog konkluderet det endnu engang og han mener ikke, at han har tildelt nogle fordele til Real Madrid af den grund. Mange mener, at han bør træde af for de mange mærkværdige beslutninger, som han har taget.

Det er heller ikke længe siden at han udtalte, at La Liga halter bag efter i kampen om at være den største liga rent økonomisk. Hertil har adskillige klubber udtalt, at præsidenten ikke gør noget for at hjælpe klubberne - men han har afvist gang på gang.- Alle ved, at jeg er Real Madrid-fan. Selv før jeg blev La Liga-præsident. Jeg kan sagtens være fan af Real Madrid, men det farlige er at uddele fordele til klubben for at ramme andre klubber. Det har jeg ikke gjort i mine 10 år, fortæller Tebas.

61-årige Tebas har siddet som ligapræsident siden 26. april 2013 og er i særdeleshed kendt for at gå til tasterne som en rigtig Internet-kriger og sætte ord på sine tanker. Han har flere gange forsøgt at sætte Joan Laporta på plads i opslag på mediet X fremfor at tage telefonen og tage den privat.

Han har i løbet af sine 10 år som præsident haft adskillige skandaler på skuldrene, men intet tyder på, at han har planer om at træde ned lige foreløbigt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


La Liga-præsident: Alle ved, at jeg er Real Madrid-fan

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder