Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Xavi forlænger til 2025!

Nyheder - 22. september 2023
Så er det på plads: FC Barcelona har fredag aften annonceret, at cheftræner Xavi forlænger sin kontrakt til 2025. Han kunne selv på dagens pressemøde bekræfte, at det hele faldt på plads for få dage siden og nu er det altså bekræftet.

Det har længe lagt i luften, at klubben ønskede at forlænge Xavis kontrakt og at træneren selv ønskede at blive. Faktisk er det flere måneder siden, at parterne gik til forhandlingsbordet og begyndte at snakke sammen - mens Xavi havde en hel klar prioritet.Før han overhovedet ville tale om tallene i sin kontrakt, så ville han sikre sig, at klubben kunne få det bedste transfervindue. Han bad derfor klubben om at fokusere på at skabe en stærk trup, og derefter kunne de tale sammen igen. Det er altså sket siden august blev til september og transfervinduet smækkede i.

Helt konkret forlænger han sin kontrakt til den 30. juni 2025 men med mulighed for at forlænge i endnu et år - frem til 2026. Denne fredag blev der skrevet under på forlængelsen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Xavi forlænger til 2025!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder