Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Vi har en smal men alsidig trup

Nyheder - 25. september 2023
Xavi Hernandez udtog i dag sin trup til morgendagens udekamp mod Mallorca. I den forbindelse var det også tid til pressekonference og her kom han blandt andet ind på sin trup, de nye spillere samt om man kan forvente at se rotationer i de kommende kampe.

Overordnet set har Xavi allerede roteret, men spillerne har det med at slå til når de får spilletid og det glæder Xavi sig over. Joao Felix er den spiller, som har overrasket træneren mest. Det fortalte han på dagens pressemøde - du kan læse det hele herunder.- De Jongs skade? Han er en sensitiv spiller og et stort tab for os på grund af den måde, som vi vil spille på og den måde, som han har spillet på siden sidste sæson. Han har spillet på et ekstraordinært højt niveau. Der er mange spillere, som kan dække ind for De Jong og vi håber, at vi ikke mærker fraværet. Vi må se hvornår han er klar igen.

- Pedri? Han har det godt. Han viser gode takter, men vi har alternativer - som Sergi Roberto. Han er et stærkt kort at have som træner - et luksuskort. Ligesom Fermin Lopez, som kan hjælpe os.

- Vitor Roque? Der er en chance for, at han kommer til januar, men lige nu handler det om, at han skal komme sig fra sin skade. Vi er kontakt hele tiden for at følge situationen.

- Vi forsøger ikke at forudse ting. Vi tager det én kamp af gangen. Nu har vi en svær udekamp; mod Mallorca. Dernæst tænker vi på Sevilla. Sådan arbejder vi. Det faktum, at vi er på toppen af La Liga fortæller os, at vi gør det godt. Men på dette tidspunkt i sæsonen er det mere tilfældigt - men vi nyder det.

- Om vi har en bedre trup end Real Madrid? Det kan jeg fortælle dig til juni. Der er 200.000 meninger. Jeg er glad for min trup og jeg bryder mig ikke om at sammenligne. Det er aldrig gået godt for mig når jeg sammenligner.- Vi har ikke en stor trup, men en alsidig trup. Vi har spillere, som kan dække mange positioner som Roberto, Cancelo, Ferran, Raphinha, Felix, Araujo. De nye spillere er faldet godt til på grund af deres individuelle klasse. Nu kommer Iñigo også ind. Romeu, Gündogan, Felix og Cancelo har allerede vist sig selv flot frem.

- Joao Felix har nok overrasket mig mest. Han har forstået vores måde at spille på hurtigt og han bliver meget vigtig for os. Nej, jeg har ikke set PSG spille, men selvfølgelig husker jeg Dembélé. Jeg elsker ham og ønsker ham al det bedste, men vi bliver nødt til at fortsætte.

- Efter Dembélé har vi fundet løsninger med Raphinha, Yamal og Ferran. Når en spiller smutter, så dukker en ny op. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Vi har en smal men alsidig trup

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder