Annonce


Annonce

Annonce

I aften kan Barca presse de øvrige tophold

La Liga - 26. september 2023
FC Barcelona leverede et magisk comeback mod Celta Vigo i weekenden, men allerede i aften er de på banen igen og fokus skal nu rettes mod Mallorca. Barca kan med en sejr presse de øvrige tophold inden deres kamp denne spillerunde.

Der spilles kun to La Liga-kampe denne tirsdag og heraf skal Barca i aktion i den ene. Hvis Barca formår at vinde ude mod Mallorca, så vil det sætte både Girona og Real Madrid under et stort pres inden deres kampe, som begge afvikles onsdag klokken 19.FC Barcelona er lige nu på 16 point i La Liga - det samme som Girona, der møder Villarreal på udebane onsdag klokken 19. På samme tid skal Real Madrid hjemme op mod Las Palmas og efter madrilenernes nederlag til Atletico Madrid er de nu på 15 point og dermed henvist til en tredjeplads.

Barca kan altså øge afstanden til de to hold med en sejr i aften og der er da heller ikke nogen tvivl om, at det er målet for kampen i dag. Real Madrid er store favoritter hjemme mod Las Palmas, men de haft problemer med spillet de seneste par uger og i Barca håber man på, at Pedris tidligere arbejdsgiver kan gå ind på Bernabeu og drille madrilenerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


I aften kan Barca presse de øvrige tophold

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder