Annonce


Annonce

Annonce

Weekenden byder på dramatik i La Liga

La Liga - 28. september 2023
FC Barcelona har snublet to gange indtil videre i denne sæson. De åbnede La Liga med et skuffende resultat ude mod Getafe og fulgte op i tirsdags med 2-2 ude mod Mallorca. Catalanerne har vundet fem ud af syv kampe hvilket giver en øjeblikkelig plads nummer tre i tabellen.

Foran FC Barcelona finder man Real Madrid på andenpladsen og Girona på førstepladsen. Og netop de to mandskaber møder hinanden denne lørdag. Dermed vil mindst et af de to hold miste point denne weekend og det kan komme Barca til gavn, som selv spiller fredag hjemme mod Sevilla og dermed kan Barca altså presse Girona og Real Madrid.Hvis FC Barcelona formår at slå Sevilla fredag aften, så vil de - i hvert fald for en stund - kravle op på førstepladsen med 20 point og være ét point foran Girona og to point foran Real Madrid inden de to mandskaber mødes lørdag. Det er utvivlsomt målet denne weekend: At starte ligarunden ud med en sejr mod Sevilla og sætte sig op på førstepladsen.

Der er lagt op til en dramatisk runde i toppen af La Liga, da fjerde- og femtepladsen Athletic Bilbao og Real Sociedad ligeledes mødes i et lokalbrag. Skulle Barca gå hen og tabe til Sevilla mens Bilbao slår Sociedad, så vil Bilbao og Barca være á point på 17 mens Girona eller Real Madrid lørdag kan trække fra.

Det bliver således en spændende runde, hvor Barca nok skal satse på en uafgjort mellem Girona og Real Madrid for at hverken det ene eller det andet hold får maksimum point på kontoen.

Du kan se stillingen i La Liga 2023/2024 her.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Weekenden byder på dramatik i La Liga

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder