Annonce


Annonce

Annonce

Xavi med klar besked til truppen efter sejren

Champions League - 5. oktober 2023
Xavi Hernandez var næppe rolig på bænken igennem samtlige 90 minutter mod FC Porto i aftes. Herfra kunne han se sine spille forsøge at få gang i det gode spil og dominere hjemmeholdet, men det lykkedes ikke for alvor. Det blev en tæt kamp, som Barca dog endte med at vinde 1-0.

Fra sin position på sidelinjen kunne han dog se 11 spillere, som fightede for sejren og da den endelig kom i hus var der god grund til at glæde sig da det betyder, at Barca efter to spillerunder nu er alene på toppen i gruppen. FC Porto er på andenpladsen med tre point - det samme som Shakhtar Donetsk.

Efter kampen gik Xavi i omklædningsrummet til sine spillere og han var slet ikke i tvivl om, at de havde kæmpet utrolig hårdt for at få sejren hjem og han sørgede for at alle huskede på, at der, hvor Barca kom fra - de seneste par år - og til nu, er der en stor forskel på. Tidligere havde man tabt en kamp som den mod Porto, men denne gang vandt man.

- I har vundet tre meget store point. I Champions League er det svært at vinde kampe og endnu mere på udebane. At komme fra dér, hvor vi var, til det, som I lige har leveret, skal have masser af ros og kredit. I kan alle være tilfredse, lød det fra Xavi til sine spillere i omklædningsrummet ifølge journalisten Toni Juanmarti.

Barca har nu vundet de to første Champions League-kampe med en samlet målscorer på 6-0 efter at man vandt 5-0 hjemme mod Royal Antwerp i første kamp. Netop Antwerp var foran 2-0 hjemme mod Shakhtar Donetsk i går, men endte med at tabe 2-3 og brændte endda et straffespark i sidste minut.

I næste kamp skal FC Barcelona mødte Shakhtar Donetsk og med en sejr her kan de rykke op på ni point og komme et stort skridt tættere på at kvalificere sig til knock out kampene. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi med klar besked til truppen efter sejren

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder